Goed nieuws!

Sinds mijn laatste post over crypto, is bitcoin met 22% gezakt waardoor we kunnen concluderen dat het bewoog zoals ik had verwacht. Die enthousiaste berichten op de radio waren duidelijk te voorbarig. 

Door die terugval, en nieuwe low’s in de berenmarkt, is het aangewezen om opnieuw te kijken waar we nu precies staan.

Lange termijn

Op lange termijn verloopt alles naar wens. Mijn visie van eind april is uitgekomen aangezien we sinds dan zijn blijven dalen. Of de telling nu een WXY of een WXYZ is, laat ik in het midden. Persoonlijk hecht ik daar niet zoveel belang aan. Het enige wat mij interesseert is dat we naar we mijn accumulatiezone zijn bewogen. 

Mijn accumulatiezone ligt, zoals ik in een vorige post besprak, tussen $ 2.900 en $ 4.800. Hier zouden we tekenen van stabilisatie moeten beginnen zien. 

Als ik naar de grafiek met dag baren kijk, begin ik positieve divergentie te zien. Wat erop wijst dat we ons kunnen klaarmaken voor een bounce. Ik twijfel wel nog wat of we dan de low zouden gezien hebben. Het is en blijft natuurlijk bitcoin. Maar indien we, in een latere fase, toch nog een nieuwe low zouden maken vermoed ik dat het niet veel dieper zal gaan dan wat we nu gezien hebben. 

Korte termijn 

Als ik wat verder inzoom, is mijn eerste vaststelling dat, sinds mijn laatste post, de daling vrij ordelijk verloopt. We bewegen mooi in een dalend trendkanaal. Bovendien zitten we ook al ver in die laatste cyclus. Ik zie 4 duidelijke bewegingen en op het moment van schrijven zijn we bezig aan de laatste beweging.

Mijn minimum target is een daling tot onder het laagste punt van de derde beweging ($ 3.309,10). Voor alle duidelijkheid: dit is mijn minimum target. Persoonlijk verwacht ik een iets diepere daling tot rond $ 3.000! 

Conclusie

Blijven accumuleren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *