Olie was vandaag de drijvende factor in de SPX

S&P 500 2257,8 +0,85%

Vandaag waren we heel sterk geopend. Dit kwam voornamelijk door de olieprijs die op dat moment +2% stond. De pullback die we tijdens de handelsdag zagen kwam dan ook door de dalende olieprijs.

screenshot_348


Uiteindelijk zijn we vandaag nog heel sterk geëindigd door de spurt die we in het laatste handels uur zagen. Die spurt resulteerde in een sluiting boven het 6daags EN het 8daags gemiddelde wat een positief signaal is volgens mijn tradingsmethode. De mid Bollinger (blauwe lijn) zal deze week heel belangrijk worden. Als we die kunnen houden vermoed ik dat we deze week nog nieuwe all time highs gaan maken.

Dag grafiek:

screenshot_346

Week grafiek:

De trend op de weekgrafiek is ook duidelijk omhoog. Vorige week zagen we een kleine (gezonde) terugval waar het 6 weeks gemiddelde (zwarte lijn) steun gaf. Dit kwam voornamelijk door het lage handelsvolume die we toen zagen. Op dit moment is de stijgende trend dus intact. Pas een breuk van 2187 kan voor een draai in de trend zorgen. Hou er wel rekening mee dat een breuk van 2233 punten(paars) er voor kan zorgen dat we op de weekgrafiek naar de mid Bollinger bewegen en dus naar de 2187 punten.

screenshot_347
Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons via de chat te contacteren.