The Daily Maven: Buy The Dip, Stupid!

S&P 500 (sector):
ETF’s:
Futures:
Top 20:
S&P 500 2263.8(+0.04%)
Dag grafiek:
Net zoals gisteren lijkt hier alles rustig. Al moeten we wel opmerken dat we de 6MA getest hebben. Maar zoals gewoonlijk maakten de kopers gretig gebruik van elke dip. Steunen/weerstanden zijn duidelijk aangeduid.

USD Index 101.00(-0.33%)
Visueel overzicht belangrijke munten tegenover de USD (Rood= USD kracht, groen=USD zwakte):
Dag grafiek:
Moeilijke dag voor de USD vandaag. Al zag het er bij het begin van de handelsdag vrij goed uit toen de 50MA (blauw) terug getest werd. Maar uiteindelijk werd dit niveau opnieuw afgewezen. In de loop van de dag kregen we vervolgens 2 interview’s van Mnuchin (Amerikaans minister van financiën) te verwerken en al snel bleek dat de markt zijn woorden niet kon smaken. U kan het al raden, de USD werd duchtig verkocht. Momenteel vinden we steun op de 38.2% fibo. Indien we de komende dagen door de 100MA (oranje) zouden zakken, vrees ik voor de USD bulls. Maar voorlopig zien we nog steeds de higher highs, en de higher lows in de stijgende beweging van begin februari.

Goud 1248.95 (+0.94%)
Dag grafiek:Door de USD “zwakte” zagen we in goud een omgekeerde beweging. We zijn dus uit die wig gebroken. Maar momenteel zitten we opnieuw tegen een weerstand aan… Het valt dus af te wachten of we deze beweging gaan kunnen doorzetten.