The Daily Maven: Yawn!!!


S&P 500 (sector):
Futures:

Top 20:

S&P 500 2373.5(+0.04%)
Dag grafiek:
Weinig actie…  We zijn nipt boven de korte termijn MA’s afgesloten maar we negeren dit signaal aangezien we zijdelings bewegen. De markt wacht, net zoals ons, gewoon verschillende evenementen af.

USD Index 101.37 (-0.01%)
Visueel overzicht belangrijke munten tegenover de USD (Rood= USD kracht, groen=USD zwakte):
Dag grafiek:
Rustige dag voor de USD. Rond de middag zagen we wat zwakte door een sterker wordende euro. Dat was trouwens het moment waarop de 50MA getest werd. De bijhorende dip werd gekocht maar toch sloten we nipt in het rood af. Voorts blijven we hangen aan de mid bollinger. We herhalen dat dit een cruciaal punt is voor de DXY. Indien de zone 100.90-101.35 zou vallen, kijken wij naar beneden. Maar zoals eerder gezegd zal hier veel afhangen van de Euro….

Goud 1203.99 (-0.02%)
Dag grafiek:

Hier de tegengestelde beweging. Goud kroop hoger maar viel uiteindelijk terug. De 6MA werd dus getest maar afgewezen. De markt wacht het rentebesluit en vooral de commentaar van Yellen af. Vandaag kunnen we dus opnieuw zijdelings bewegen… Goudmijnen waren gisteren wel in goede doen dus dat kan misschien wel een voorbode zijn voor de goudprijs.

Olie 48.40(+0.02%)
Dag grafiek:
Ook hier zagen we weinig actie. De prijs lijkt tot stilstand gekomen rond zijn 200MA. Dit kan een eindpunt zijn maar toch vermoeden we dat het nog iets lager kan. We mikken nog altijd op een prijs rond de $46.